Groenewegen Advocaten en Notarissen

Herbert FidesPieter Fides

Ons team juridische specialisten hecht grote waarde aan het onderhouden van menselijke contacten. Want met de juiste ‘klik’ tussen onze klanten en onze juristen behalen wij de beste resultaten, is onze overtuiging. Wij bieden onze klanten de persoonlijke aandacht die past bij een eigentijds en betrokken kantoor.

Zo helpen wij bedrijven, instellingen en particulieren bij alle denkbare juridische kwesties en aangelegenheden. Liefst als actief meedenkend adviseur. Want goed juridisch advies begint vaak bij problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen.

Op het notariële terrein verzorgen wij nagenoeg alle werkzaamheden. In de loop van de jaren hebben we ons daarnaast op bepaalde gebieden gespecialiseerd, zoals ondernemingsrecht, projectontwikkeling en afwikkeling van nalatenschappen (Novex).

De samenwerking met de advocatuur zorgt ervoor dat we aan onze notariële dienstverlening een extra dimensie kunnen toevoegen.

www.groenewegennotarissen.nl

Als het even kan, regelen we de zaken bij ons op kantoor. Liever direct een goed contract dan een langlopende rechtzaak of zenuwslopende procedure.