Notariskantoor Anna de Vries

anna de vries

 

Ons veelzijdige, eigentijdse en dynamische notariskantoor is gevestigd in Drachten. Een team van zeven enthousiaste en deskundige medewerkers staat voor u klaar om u op snelle en correcte wijze van dienst te zijn.

Tot onze dagelijkse praktijk behoren alle werkzaamheden op notarieel gebied, zoals erfrecht, ondernemingsrecht en onroerendgoedrecht, maar ook mediation en bewindvoering. De persoonlijke situatie van de cliënt staat centraal, zodat u altijd zeker bent van een goed advies of een akte – in duidelijke taal – op maat.

Wij vinden kwaliteit van belang en hebben oog voor ontwikkelingen op juridisch gebied, op het gebied van automatisering, maar ook op sociaal-maatschappelijk gebied. Door lid te zijn van verschillende organisaties en door de aansluiting bij het notariële samenwerkingsverband Fides Notarissen werken wij continu aan onze stabiliteit en deskundigheid.

www.waarvanakte.nl

Door lid te zijn van verschillende organisaties en door de aansluiting bij het notariële samenwerkingsverband Fides Notarissen werken wij continu aan onze stabiliteit en deskundigheid.